Jaa sivu

Haluatko meikkirutiineistasi helpompaa?

Kestopigmentoinnilla helpotat meikkirutiinejasi. 

Kestopigmentointia ja Mikrobladingia Raahessa. Kestopigmentointi ja microblading tarkoittaa väriaineen laittamista ihon alle. Ero on ainoastaan tekniikassa, jolla väriä laitetaan ihoon. Mikroblading on manuaalinen tekniikka ja kestopigmentointi tehdään koneella. Kestopigmentointilaitteella voidaan käsitellä myös huulien ja silmäluomien aluetta.

Molemmissa tekniikoissa korostuu artistin osaaminen, mikään kone tai laite ei tee työtä ihmisen puolesta.

Käytössäni on laadukkaat PhiBrows ja SwissColor pigmentit.

 

Lisää kuvia Instagramissa
Sulka pinkki

ComboBrows

 

ComboBrows eli tekniikoita yhdistämällä voidaan tehdä erilaisia lopputuloksia.

 

Microblading+Shading käsittelyn yhteydessä tehdään lopuksi ns. Shading eli väritetään kulmia viiltojen jälkeen niiden välistä pigmentointikoneella kevyesti, joka antaa puuterimaisen ilmeen.

 

Kulmien lopputulos on hieman tummempi, kuin pelkässä Microbladingissa ja aavistuksen viimeistellymmän näköiset.

 

ComboBrows -tekniikkaa käytetään melko paljon, varsinkin kun oma karva on vahvaa, mutta ei koko kulman alueella tai silloin kun omia karvoja ei ole lainkaan tai niitä on hyvin vähän. Shading tuo lopputulokseen kolmiulotteisuutta.

 

ComboBrows on karvatekniikan ja puuteritekniikan yhdistelmä. Tämä tyyli on mahdollista toteuttaa hyvin eri voimakkuuksilla ja on paras vaihtoehto myös haastavammalle ihotyypille sekä vanhojen pigmentointien korjauksiin (tekniikka juuri sinulle jos meikkaat kulmat päivittäin). Combo tekniikat suunnitellaan juuri sinulle, joten saat juuri sinun kulmiisi toimivan lopputuloksen.

 

Käsittely on tavallisesti kaksiosainen, ensimmäinen vahvistus sisältyy hintaan ja se tehdään 6-12 viikon kuluttua ensimmäisestä käsittelystä.

 

Haastavat ihotyypit ja vanhojen pigmentointien korjaukset voivat vaatia lisävahvistuksen.

 

Lisävahvistukset veloitetaan erikseen.

Sulka pinkki
Sulka pinkki
Sulka pinkki

ARTISTI

Nina
Nina Tirkkonen
PhiBrows