Jaa sivu

Onko haaveissasi tasaisen kauniisti kaartuvat ripset?

Ripsipidennyksillä saat juuri sinulle sopivat ripset.

Ripsipidennykset Raahen keskustassa sijaitsevasta Studio Pocahontasista.

Tällä hetkellä ripsien kaaret C, C+, D, L+, L, custom curves+ ja pituudet 5-14mm.Saatavilla olevat ripsien kaaret tällä hetkellä C, C+, D, L+, L, custom curves+ ja pituudet 5-14mm.

Ripsien laittaja haastattelee asiakkaan aina ennen hoitoa ja kuuntelee toiveesi. Toiveiden ja silmän mallisi mukaan, tekijä valitsee juuri sinulle sopivan pituiset/paksuiset/kaarevat ripset. Koska jokaisen silmän malli on hieman erilainen, kaverille laitettu C-kaari saattaa näyttää omassa silmässäsi hyvin erilaiselta, tämän vuoksi on hyvä kertoa vain toiveet ja luottaa ammattilaisen näkemykseen ripsien laitossa.

Ripsien kestoaikaan vaikuttaa omien ripsien vahvuus, kasvuvaihe ja elämäntavat. Tämän vuoksi liiman kestävyys ei välttämättä takaa yhtä pitkää kestoa ripsienpidennyksille. Kun oman ripsen kasvukausi loppuu ja ripsi irtoaa luonnollisesti, tippuu pidennysripsi myös mukana. Ripset uusiutuvat jatkuvasti ja näin ollen on normaalia, että ripsiä myös tippuu.

Huom!

Ihminen voi olla allerginen lähes mille tahansa, tämän vuoksi Studio Pocahontas ei vastaa mahdollisista allergiatapauksista. Mikäli ripsien laiton jälkeen sinulla esiintyy vahvaa punoitusta ja kutinaa silmissä, otathan yhteyttä ripsien tekijääsi.

Sarja ripsiliimat ovat kuitenkin olleet yleisesti hyvin siedettyjä. Tärkeää on noudattaa annettuja kotihoito ohjeita.

Kauneushoitola ei vastaa, mikäli toimit ohjeiden vastaisesti.

RIPSITEKNIKOT

Nina Tirkkonen
Nina Tirkkonen
Satu
Satu Rönkkömäki
Sanna Hepoaho
Sanna Hepoaho
Mirva K
Mirva Koskimäki